My Followers

Tuesday, June 23, 2009

new semester..new hope..new vision..new spirit..mohon dipermudahkan...Aminn..

Assalamualaikum...
Waaa lamanya ain tak update blog..dalam 3 minggu jugak la blog ni terbiar tanpa kasih sayang pemiliknya..hahahaha padan muka~..huhu tak de la cuma ain takde kesempatan je nak tengok - tengok blog time cuti dulu...ye la busy jadi baby sitter bdk2 yang xde la baby sgt...da tua da pon..my cousins...

emm ok..based on tajuk kat atas tu *supaya tak menyimpang ke mana2 cerita yang x sepatutnya..hehe..ain da masuk semester 3 PPISMP kat IPGM Tuanku Bainun ni..waa 4 years more ain kt sini...

maka dengan itu ada bnda2 baru yang ain akan hadapi..kutip dan alami pada masa akan datang ni..dengan semangat baru..
setiap apa yang kita lalui dulu jadi pemangkin untuk kita lalui masa depan..

ada orang kata tutup buku lama dan buka buku baru...tp bagi ain kita perlu untuk merujuk buku lama untuk kita memahami buku baru..tak semestinya kita tutup terus dan tinggalkan je dalam almari..*adakah seperti buku geografi alam sekitar fizikal ain??

ermm semester baru ni ain tanamkan dalam diri untuk lebih kuat..indipendent..dan lebih menghargai orang lain...kerana kasih sayang tu ibarat penawar..penguat..dan penyeri hidup kita..insyaALLAH...moga2 dipermudahkan segalanya..AMINN...

cabaran yang mendatang perlu ain lalui dengan tabah..kuat dan paling penting dengan tekad...perbaiki diri dengan lebih mendekatkan diri pada Allah s.w.t...Ya ALLAH hambamu ini sering lalai Ya Allah....

ok..untuk teman2 seperjuangan ain semua...semoga sem baru ni kita menjadi lebih baik..lebih bersemangat dan lebih rapat..sayang kawan2 KS2 sumenye~

wat my beloved brother....semoga menjalani dunia kampus dengan berhemah ye..*hehe cam iklan plak...jangan nangis teringat kat abah ngan mak da le ye..hahaha..assalamualaikum cikgu azam!

my bestfrenz..normah dan nusaibah...juga selamat menjalani dunia kampus..jgn stress taw..semoga menjadi siswi yang berjaya! insyaAllah..dan tak lupa wat diana..ayu dan hana..selamat menjalani semester baru di kampus..

and one more..SELAMAT HARI BAPA WAT ABAH TERSAYANG ENCIK MOHAMAD KHALID BIN MOHAMAD NOOR...AIN SAYANG ABAH..TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA...PENGORBANAN ABAH TIADA TANDINGAN...LOVE U SOOO MUCH!

sampai kat sini je mukadimah ain untuk semester baru ni...wish me luck ok!

Wassalam...



1 comment:

money2 said...

salam... ari 2 awk suh sy tngok blog awak. tp awk nie spe? sory... heheheh