My Followers

Tuesday, October 13, 2009

dalam proses berfikir...

Assalamualaikum..

ermm da lama ain tak update blog ni...da macam dianak tirikan je..hhehe
ye la walaupun sekarang ni macam lapang skit tak de aktiviti..atas sebab line tak boleh nk connect la ain jarang update blog sekarang ni..

Dalam tempoh masa lapang ini *walaupun tau ini adalah masa untuk study...hehe
ain banyak berfikir..berfikir tentang suasana di sekitar ain..sikap manusia...perlakuan sesama manusia..penghijrahan...situasi politik negara...apa yang ain fikirkan ni macam membantu ain menghadapi kehidupan...

Sejak kebelakangan ini..ain lebih berminat untuk mencari maklumat tentang perkaitan perkara lain dengan agama Islam. Ini kerana kalau tak di explore mesti kita tak tau semua tu..kan?

Setiap malam sebelum tidur ain berfikir seperti membuat refleksi tentang hari itu..kadang - kadang diiringi dengan gelak tawa sendiri...dan kadang-kadang dengan iringan linangan air mata...huhu

Rasanya itu sahaja apa yang ain rasa ain ingin coretkan di sini...sebab tak de idea..huhu

Wassalam..

Kerinduan terhadap keluarga..nantikan kepulangan kakak Khamis ni..

5 comments:

NOR~ said...

sdh nye.....

Anonymous said...

sdhnyeeee

cahaya petunjuk said...

salam ain--
teruskan muhasabah diri ya dik
tak rugu malah bertambah-tambah amal kebaikan kita dapat- yang penting sentiasa doakan syahid bersama nikmat IMAN dan ISLAM.
survive for ISLAM

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

pe yg sedihnye..hehe

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

insyaALLAH kak..