My Followers

Wednesday, December 2, 2009

The end ~ and the beginning

Assalamualaikum..
agak lambat untuk ain menulis ttg berakhirnye sem 3 dan ppismp...(yela balik awal la katakan..hahahahaha)

tapi tak pe yang penting ain rajin juga nk tulis kan..hehe

akhirnya habis juga sem 3..ain rasa sem 3 ni betul-betul menguji ain sebagai seorang guru pelatih..tapi cabaran ini akan membuat ain lebih bersemangat dan bersedia untuk menghadapi ujian akan datang yang lebih mencabar tentunya..

selama dalam sem 3 ini banyak pengalaman yang ain lalui dan ain mengambil iktibar dari semua tu...ain tahu kelemahan diri sendiri dan InsyaALLAH akan berusaha memperbaikinya..

ok la da tak nak cite pasal hal lpas..mari kita cite pasal yg baru ok..hehehe

cuti semester ni ain banyak plan...dengan nak berjalan ngan my bff's....p cc..ang the most important thing...cari duit tanpa bekerja..ermmm camne tu ye?hahahaha

ok la...cuti ni ain nak buli adik2 ku yang akan upsr next year..hahahaha be ready la yong dan yam..anda sungguh bertuah dapat cikgu tuisyen macam kakak ain ni.hahahahahaha

1st impression dorang ttg hal ni ialah....>>>> alaaaaa kak nena ni garanglaaaa..

mna de garang la..tegas je..huahuhauaha....

cuti ni ain wat perhubungan khusus dengan TV...hehehe welll da lama x tgok tv mcm dulu kan...hehe

cuti ni juga ain gunakan untuk berfikir ttg ain dan dia..huhuuhu klau bole xnk fikir byk sgt,, :(

ok la tu je yg ain larat nk merepek...suasana cc yang aman damai pada mulanye bertukar bising..huh~

wassalam...

2 comments:

wahida said...

wohh~
cuti cik Onigiri kedengaran (dgr ke?) macam best XD
aku bosan je dowh..
dok umah nenek :/

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

bez wehh...hehe jd ckgu tusyen..haha....laaaa bosan ke...cian2...mai la dtg tluk intan..hehe