My Followers

Saturday, May 22, 2010

Da TamBah 1 AngKa ...KiNi 20~


john....hehe

Assalamualaikum....

Post pertama setelah bergelar individu 20 tahun pada 14 Mei 2010...hehehheheh...dah tua..
YA ALLAH aku bersyukur atas nikmat yang Kau berikan padaku sepanjang hidupku ini YA ALLAH...

Usia 19 tahun da banyak mengajar ain dalam macam2 hal....soal hati..komitmen dan cara nak bahagi masa...bukan senang dan bergelumang dalam hidup seorang pelajar ni kan...macam2 hal kena fikir...

Hari jadi ain tahun ni istimewa sikit..hehehe sebab sama dengan hari terbuka kolej kediaman maktab....kiranya macam meraikan besday ain sekali la...*perasan* >.<

Sempat la jugak masa buat banner untuk blok gemilang ni...conteng skit kt banner tu...wish besday utk diri sendiri..hahahhahaah ^.^

malam tu...ain dapat banyak wishes dari kawan2..tenkiu smua..........ain sayang korang..hehehhe..family pun..time kasih abah,mak,abang *walaupun wishnye agak lawak "happy besday..hahaha"* dan juga yam yang comel * mesti kembang kempis bila org kta cute :P *

tak lupa jugak yang bagi hadiah kat ain...kak filzah...ell...tq!!!

tapi yang agak kurang best bila time ni musim exam..maka mood untuk bergayut menghabiskan free call pun agak terbantut..jadi kat sini ain nak mohon maaf la kat sape2 yang terasa ain kurang call dia..hehehehe

Ha...ada lg 1..hehehehe agak bangga bila anak sedara kak nurul yang lahir pada 13 Mei telah dimakan sempena nama ain..hahahahah tapi bukan sengaja pun...hehehe asalkan ada ain kan?...Ain QIstina..KITA GENG!!!

ada lagi 1 cite ni.....pada 8 dgn 9hb April....ada 2 peristiwa berlaku..jeng2...hehe..xla suspen mana pun....8hb tu ain dengan sume classmate KS2 da p Rehlah Ukhuwah kt Bukit HIjau....besttt sangat..makan2..mandi2...kira macam merapatkan la lagi hubungan kami yang macam adik bradik ni kan...hehe..lepas tu rupanya ada komplot nak mandikan ain dengan ell sbb besday kami...tapi lawaknye xjadi...atas sebab2 perikemanusiaan..hehehheee....ada ke capikah sempat tanya ain xpe ke kalau simbah air kat orang? ain yang blur pun jawabla dengan berhemah tanpa memikirkan apa2 yang negatif pun...ermmm...

9hb tu plak kami join pertandingan bola baling....ehheheheh walaupun kalah tapi kami tetap berani kan masuk bertanding.....agak ganas la permainan kami...sampai ada yang injured termasuk lah diri ini...ehehehhehee...tangan sakit smpai p xray..tapi xde pape..ok je....tapi sakit nye ada lagi la...effect jgk masa exam aritu..huhuhu sabar je la...

Tahun ni besday ain diceriakan dengan macam2 aktiviti...hehehehe best sangat...ain harap bila dah 20 ni fikiran pun semakin matang....ada perubahan dalam nak meningkatkan prestasi diri sendiri InsyaALLAH...dan juga sentiasa ingat bahawa Dia yang berkuasa...yang memberi kita nikmat di dunia ni...

Wassalam

p/s : tq fir sbb nak jadi kwan ain lg..heheh :)

3 comments:

A+z+i+E = AziE said...

saje jek pilih tarikh tu utk ari tbuka asrama.. da taw bsday ain time tu... hek3x.. hepy belated bsday.

nway, bsday same ngn Kak Lin (ketua blok Ceria). ^_-

Mohamadazhan hjDesa said...

Selamat hari lahir :)

moga panjang umur murah rezeki.

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

kak azie
kekekeke~~~~~ time kasih..thun dpan buat date ni lg bleh??hehehe

Mohamad azhan
amin..syukran :)