My Followers

Friday, June 4, 2010

Berakhirnya Semester 1 PISMP...


1.42 am
4 jun 2010

Assalamualaikum....

Esok hari terakhir untuk sem ni..tapi..ajaibnya..ain masih di maktab kesayangan..hehhehe ..terpaksa melupakan hasrat nak balik awal sebab takut dapat surat cinta warna pink..huuuhh seriau... >.<

Sebenarnya sekejap je..tak rasa lama pun walaupun seminggu ain duduk kat maktab ni...tak p kelas...dok je dalam bilik..apa lagi on9 je la..hehehe..
Terima kasih dekat kawan-kawan yang sudi temankan ain..buat ain rasa tak sunyi..hehe tak kira kawan kat maktab ke..yang dah ada kat rumah via phone ke atau pun kawan-kawan on9..

semester 1 pismp ni dah banyak mengajar ain..mengingatkan ain yang seorang guru pelatih itu harus sentiasa bersedia nak jadi seorang guru...tak kira lah apa pun waktu..kena siapkan assignment....hehe dan yang tak dapat lupa..1st time assgment kami sekelas kena reject..dua subjek plak tu..major lagi..hehehe..tapi tak takpe..kami belajar dari pengalaman insyaALLAH..

semoga waktu yang berbaki lagi 3 tahun setengah ni cukup untuk kita sekelas merapat kan lagi ukhwah....sama-sama susah..sama-sama senang....kita kan adik-bradik.. ^,^

ermm cuti ni banyak plan nak buat...macam busy je..hehehe
luangkan masa dengan family...kawan...lama tak jumpa..rindu...
cuti ni pun nak kurangkan on9..hehe bukan pe..halangan coverage la..hehehe..insyaALLAH ada waktu nanti on9 jugak..heheh..

ok tu je ain nk story....kat sini ain nak minta maaf pada semua terutama sahabat2 atau adik bradik KS2...kalau ain ada buat salah..atau terkasar bahasa...mnta maaf sangat2..insyaALLAH jumpa sem depan..hehe

Wassalam

p/s:moh p makan kenduri~~~ yay!

1 comment:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam,

tahniah:) gd luck 4 next sem.