My Followers

Friday, February 6, 2009

My OpInIoN...just my point of view...


Assalamualaikum... Ain saja je nk mnulis harini..xtau la sbb ape..boring kot..tp keje pya la blambak..saje release tension.. Ain nk story pasal having a relationship.. xde kena mgane ngan ain..soo jgn pkir yg bukan2 ye..huhu kita slalu dgr yg ramai remaja skrang nie mudah skali jatuh cinta..xkira la sama sekolah ke , u ke,jmpa tgah jalan ke.... tpi macam mana nk tau yg korang tu dah ready ke blom utk bnda2 cmni. Kita kena fkr bila kita dah rela untuk disayangi org lain tu mknanya kita sedia untuk dilukakan skali..mybe laa drpd apa yg ain pnah tgok org lain slama ni.. kat movie pon ada ckp cam tu..hehehe sbb semuanya xkan indah utk selamanya kan..mesti ada juga masam wlaupun skejap.. bagi yg xready lagi tu..jgn la nk memandai try awal sgt...observe dulu..hehe sama ar gak cm nk wat assingment kan..cari dulu mklumat penting.. takut laa..nnti ada gado skit xtau nk slesai dan rasa menyesal sbb berkaple nie tp bagi yg dah ready....trima la...tp jgn berhenti untuk be cautious..always learn to be a person that being loved..dont try too hard to show that u love him or her.. And the most important thing is..pandai2 la tolak ansur..jgn dua2 keras kpala...mmg xsesuai.. tp dalam hidup anda berkaple ni..jgn la mlampau batas pergaulan tu..kalau nk jumpa pun kat tmpat yg sesuai...jaga aurat..tp bg ain..best kalau berhubungan secara xterlalu ketara..cm x tnjuk sgt..hihi.. ok la..ain bkn la nk jadi ustazah ke kan..ain pun nasihat diri sendiri jgk..tp better la kita x involve sgt dalam bnda ni pada usia muda sgt..study is the important thing rite now.. ain pun kna la sntiasa alert..ain pun bukannya baik sgt..huhu...(hihi bajet la tu...)kehkeh wassalam................ Mutiara Kata :- Kawan dulu...kekasih yg baik asalnye kawan yg baik....kawan kenali dia sbg kawan dahulu..mybe ur frenz is the right person 4 u..

4 comments:

Uz..Muz.. said...

ermm....mcm ada something je nie...

Uz..Muz.. said...

sudi kee??

Anonymous said...

oii..amboi.............asyik ckp psl cinta je ek???cm dah diseru je??hihihi...(diana)

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

mengong..tu my opinion jerk laaaaaa