My Followers

Tuesday, April 21, 2009

BiLa SaKit....mula nk merepek kt blog...hihi~

Assalamualaikum....

Dua tiga hari ni ain xbape cihat...hukhuk..dugaan...trima je ek.....tp serius smalm truk sgt..smpai xbgun.. seharian dari pagi sampai pagi esoknya atas katil je...

Ain nk cite satu bnda ni....bila kita sakit kan...ramai laa orang yang wish kita cpat baik..ada yg nk bwk p klinik...ada yang nk suapkan ubat..mcm2....hihi...
walaupun jarak dorang tu berpuluh kilometer per hour....ermmm..

Ada kawan kepada kwan kepada kawan ain ni...
*byk pya kawan... time dia sihat ke sakit ke..ada la 3 org yg slalu take care kat dia..sume tu lelaki....yg peliknya...banyak kali secara kebetulan time dorg mesej tu dalam wktu yang sama...sampai xterlayan da...huh

Ada la baru2 ni Miss A (bukan nama sebenar) demam la...ish3 ciannn...
mula2 yg Mr S,Mr M ngan Mr P ni xtaw pun....bajet la xmo bgtaw.....

tp tersilap plak tletak kat shoutout fs...padan muka..hihi

sume Mr2 tu taw la...n seberataan (bhs banjar terkeluar) menanyakan kabo..

bukan nye Miss A ni xsuka...tp menurut kata dia..dia cm serabutt..eh x...confiuss...eh xjugak..pape je laa kan... :P

ye la dalam pergaulan kita seharian kita xsedar yg kita da wat org lain tlebih care kat kite...xbaik jgk cmtu kan..

Miss A tu takut sbenarnye klau salah sorg dari mr2 tu tersalah faham kt Miss A...ye la Miss A xmo la besfren jd enemy plak dsbbkan misunderstanding tu...fhm2 je la ek..ada pendapat mengatakan yg male n female xleh jd besfren ( ellina nusafara , adni ezaty.(2009)iptb publications)..*siap bibliografi lg.. tp ain rasa bley la..mcm dlm kes Miss A ni..3 hero tu sume besfren dia..pe kisah??...cuma tau jaga batas2...kn???

tp yang paling penting...Miss A slalu la igtkan besfren2 dia tu.... kalau kita sayang kan seseorang 2..jgn sayang sgt2..sbb mgkin syg kita tu akan wat dia salah faham...xpun 1 hari dia akan tggalkan kita...

overall conclusion nye... besfren + BF = XXXXX
= besfren ttp besfren....
yang special tu lain punya cite...hhihihi...

wat Miss A.....klau da tiga2 cm da rapat...plih 1 yg btul2 care kt kite...

tu je..hihihi
nk muet da...doakan ain taw :D

p/s...layout baru...tp cm xpuas... :P

4 comments:

Mr S hehe said...

miss A??..cape latu??

~queen nusafara~ said...

miss a??ke miss z??hahahaha...papepon miss mike x terlibat ek..hahahha

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

miss z??????..adakah mungkin???...xkot...huhuhu..

~miss nusafara~ said...

ain tukar shoutout kt atas tuh...slh la..bukan u in ain zone...u r now in ain's zone..ekekekeke