My Followers

Thursday, April 23, 2009

KeKaNdA DaN AdInDa Ku TerCiNtA..CeWaHH :)

Assalamualaikum.... Aloha.... hhehehhe....tempoh paling cpat ain guna nk update blog kerana jelez ngan queen nusafara kite tuh update blog xdan 12mnit...huhu~ harini ain nk berstory pasal 2 person yg paling rapat ngan ain...kat rumah ek....selain drpda parent ku yang tercintaaaaaa....

NoOr AzAm HafiZi BiN MoHaMad KhAlid @ My BrOThEr....

Ni Dia abang ain....azam...umuq 20 tahun..single kot sape nk borang bleyh la tempah awal2..hehe men2 jew taw abg~
dia ni klau ngan orang makkk aiiii...pmaluuuu nyer...dpan pmpn tunduk je..da la jalan semedang je cover malu..dia kata jalan gentleman..cisss..

klau dkat umahhh..huh cam pembuli jerk...kami anak2 gadis yg kiut menjadi mangsa buliannya..waaaaaa..suka nyakat orang dia neh..dush3x

Dia ni minat sangat ngan permainan yg bernama hoki...sgt2 minat...dia la jugak yang bertanggungjawab meminatkan ain sama...kehkeh..dia start wakil skolah dari darjah 4 time t da wakil daerah da...

sampai la skolah menengah pringkat paling tinggi dia pnah masuk SUPER (sukan perak) n baru2 ni pun dia da g training untuk selection super 4 this year..hebat x?? abang cape??? AIN..

selain tu , dia ni minat sgt anime..buku naruto sampai da leh wat benteng perang da...blambak2...klau jual kat india surat khabar lama mesti untung byk pya!

Abangku ni caring jugak kat adik2 dia.....pape hal dia mesti take care kat kamii dlu..hehe

dia baru pas StPM n skrg tgh tggu panggilan U..mntak dia dpt UPSI sbb dia nk sgt..huhu
join ain jd sensei....



NuR MaRiaM IzZati Bt MoHaMaD KhAlId @ My SiSter..

adikku yang tomey..umur 11 tahun darjah 5 tahun ni..jarak antara kami agak jauh 8 tahun..soo sian kat dia sbb dlam fmaly org panggil Yam je...sbb gelaran ADIK adalah tetap milikKU..hahahahhahaha

dia ni lurus jgk laa..slalu kna sakat ngan abgnye n kakaknye yg serba tahu ni...
sampai nangis2...tp dia ada senjata utama klau kami kacau iaitu...= "MAKKKKK TGOKKK ABGGG NGANNN KAKAKKK NEHHHHH!!!!!!!!!"...maka kna la kami....piapppppp2x...
tp dia ni pandai klau bab kira2 neh..lein ngan ang n kakaknye...lajuu btol klau suh kita math....waaa respect r..

dia kata nk jd doktor bila bsar nnti..tp sejam kmudian tukar kata nk jd pembaca brita sbb tgok Nor Azlina Redzuan baca brita kt TV3...huhuhu..g hospital tgok nurse nk jd nurse...xpahamm la dia ni...smoga dia mnjadi slain dari cikgu la ek...hihi..doktor gigi katanya..

dia ni pun da mula berkecimpung dlm sukan hoki..baru pas mnang no3 wakil klas...tahniah..truskan warisan kakak dan abgmu...hhahaha


Maka itu la serb sdikit ttg abg n adik ain...best ada dorg..hihihihi... walaupun slalu gado tp kami ttp syg2..hehe wassalam...


1 comment:

~miss nusafara~ said...

fuyyoooo...cptnyer ain update blog...kahkahkahkah