My Followers

Friday, January 22, 2010

Sejak Dua Menjak ni...

Assalamualaikum...

harini tak berapa nk sihat la.....btul-btul rasa letih semacam je...kenapa tak taw la..lapaq pun ada...stress pun ada ( yela elaun yang ditunggu tak kunjung tiba ) orang lain ada yang dah enjoy dengan duit elaun...siap makan mcD lagi...fusssss~~~ sabaq ain sabaq..... :P

takpe la...tak ada rezeki lagi la tu...mungkin minggu depan...bulan depan...masuk la...(klau tahun dpan camne?)..huhuhuh....balik kepada cerita asal...sejak dua menjak ni ( sila jangan ikut gaya bahasa pelik ni)..semenjak duduk belakang kat dalam kelas....ain da berubah la..hehe...dalam kelas asyik gelak je...sampai pipi da bertambah 2 inci da asyik gelak je...(lawak sahaja). Mana tak nye...duduk sebelah kak pa..ada je lawak dia...ahahahahha..ain dengan ell plak jenis yang urat gelak longgar je...pastu duduk belakang ni boleh tengok gelagat semua orang kt depan..hehehehehehhe(gelak jahat)..lagi2 masa lec yang agak lama dan B*r**g...mcam macam dorang buat...hehe



Selain daripada banyak gelak..sem ni ain da jadi rajin sangat salin nota...sampai kt bilik pun sebok salin nota...kalau dulu bukan main berat lagi tangan nak menyalin nota lagi2 dekat bila lec present p.point...ngantok je..tapi lani awat cek tukaq jadi cmtu* tetiba ckp utara ??

mungkin sebab tarikan drpa fail2 ISL setebal kamus yang masih kosong n berlambak kt bilik tu kot...MQA pya pasal la..awat la rajin sangat dorang nk check fail..huhuhu..semangat membara salin dan buat nota datang macam air terjun bila nmpak fail tu...hehehe..walaupun mata kejap kecik kejap besaq sebab tak nampak slide kt depan...tapi usaha jugak bagi nampak..agak2 tak dapat tiru orang sebelah la..hehehehe



Ada story lain plak ni...mggu ni ain jadi fasilitator untuk KPLI yang baru masuk...untuk malam kebudayaan..best sangat walaupun mula2 rasa jangak..*ecececece
walaupun xmenang tapi dorang da buat the bestttt~~ credit to kakpa sebab group dia menang....*sory xde pic sbb kabur la pic tu...sape la cameragirl nye huu>>>kak pa.. :P

Ni zaman kegawatan.....zaman ain makan sikit,,zaman ain suka makan roti dan minum ayaq masak...zaman ain suka joging...zaman ain suka window shoppping@ tgok baju kt mall sambil mata terkebil-kebil...zaman selalu nak balik rumah..zaman mimpi malam pasal duit je...zaman~~~bla ...bla...bla...conclusionnye istilah yang ain dan ell guna zaman miskin....elaun tak masuk lagi...when??? when???? persoalan yang susah nak jawab bak soalan chemistry zaman spm dulu....tak pe la...rezeki tak da lagi...sabar ye ain...sabar kan separuh dari iman...

ermm minggu depan ain nak balik rumah kejap...nak beli barang untuk BIG....uhu tak sabaq ada...takot pun ada nak p BIG...hehe...

Ok la..sampai sini je story telling ain harini...bila2 nanti ain sambung InsyaALLAH...

Wassalam

2 comments:

~miss nusafara~ said...

weyhhh...enjoy duk blakang!!!!hidup bo+la!!!hahahaha

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

hahahahah....xsia2 kita dok blakang kn ell,,,bola jadi botla...harry huiler jd harry potter...hahaha