My Followers

Monday, January 25, 2010

Awak...Saya Sayang Awak..taw x??

Bila saya pandang awk masa 1st time kite jumpa...saya terus tengok awak...tak tengok tempat lain dah...tengok awak je..awak pun tengok saya..saya terus suka kat awak..

awak macam bercahaya je masa tu...suka tengok...hiihi..

Baju awak warna merah..sama dengan saya..merah jugak...sama la pulak..hehe

Kita kenal-kenal..lepas terus rapat..best sangat...masa tu saya baru masuk maktab....awak teman saya sepanjang proses nak kenal maktab ni....setiap moment awak dengan saya...tak pernah missed pun...

Dalam banyak - banyak kawan,awak antara yang saya paling sayang..sebab tu saya pilih awk jadi yang special dalam hidup saya... :)))

Awak penting dalam hidup saya...sebab ada awak saya rindu..sebab ada awak saya happy..dan sebab ada awak saya sedih..tapi kadang2 je..

Awak buat saya menyayangi...buat saya rasa semua orang penting dalam hidup saya...role awak banyak sangat....sebab tu saya suke kt awak...

Satu hari tu..saya belikan awak hadiah...jadi peneman awak...cantik and cute...saya suka...haha

awak harta yang penting dalam hidup saya...saya jaga awak baik2...betul2...bagi awak tak kena sebarang cacat cela pun..

I love u my HANDPHONE...NAK DEKAT SETAHUN AWAK DENGAN SAYA....SAYANG AWAK SONY ERICSSON K530I...!!!



p/s..xnak tunjuk hp ain yang real...haha

5 comments:

wahida said...

hahaa
amenda la ko merapek ni Oni
ko beli hp ni time dapat elaun 1st kan?

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

ye la kak kame *kak kame?? haha*

tetibe rasa tringat balik masa bli tu...hehehehehehehhe

wahida said...

hampeh an pggl aku kak
nasib baik aku x jd tandas dgn fariz
kuikui

yelaa..
kn naik cuti pas dpt elaun tu ko pulang ke mktb dgn mmbawa benda alah kaler merah tuuu
haha

~miss nusafara~ said...

ceyt!!ingatkan ape la..kalo cm tu aku leh cite satu2 cmne aku berkenalan ngan kasut aku ka..baju aku ka..hahaha..pape pun nice entry!

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

abeh tu nk cite pasal insan tutttt....xde lg...cite la pasal hp..hahahahhaha..klau ell wat cite pasal kasot sure blog tu hang..stuck xbleh bukak sbb post melebihi had..haha