My Followers

Wednesday, July 6, 2011

Nuraizzu's Bakery??? Or Ain's Bakery???

Assalamualaikum sahabat....
Sihat tak semua?? masa ain type ni ain tak sihat sikit..selsema...yela cuaca tak menentu ni..sekejap mendung..sekejap panas...sekejap BERSIH...ehhh?? :P

ok lah...nampak tak tajuk kat atas tu??? tu namanya tajuk berangan ye....hehehhehe....ni salah satu impian ain...nanti kalau dah pencen jadi cikgu,dan dipanjangkan umur....ain nak buka satu kedai kek....hehe..ain suka buat kek....kalau balik je mesti seminggu tu ada 1 kek ain buat...ada yang resepi daripada mak...ada yang ain ambil kat internet je.....hari tu ain beli scale baru...boleh la ain timbang-timbang bahan nak buat kek ke..biskut ke...sebab yang dalam internet tu semua sukatan dia main gram-gram..takdak dah main cawan-cawan ni...

ain berkongsi minat makan dan buat kek ni dengan kawan-kawan baik ain...diana,normah dan sebah...ayu dgn hana tak selalu join sebab dorg ni jarang cuti...ni antara koleksi kek yang kami buat...~









sama tak smiley kek tu dengan smiley si pemegang kek??

aa mana lagi best?? Nuraizzu's Bakery ke Ain's Bakery?? (nuraizzu tu NUrul AIn ZUbaidah laa hehe) ..ke nak tambah nama orang tersayang??? :D

sudah-sudah berangan ain...kedai kek la ape la..siapkan tugas..banyak program nak datang ni..camping lagi BIG lagi..seminar lagi..~

Wassalam :)

4 comments:

NoRm@H said...

ape kata kita buat kedai kek same2 nk....offer group kte kalo dyeorg nk.....modal kongsi...haha
bestnyerrr...tp tunggu dh keje..hehe

Nurul Ain Zubaidah Bt Mohd Khalid said...

hehehehehee.....nnti kite fkirkan hal tu..yg pnting kejar cita2 masing2 dulu hehe

NoRm@H said...

hahahha..just dreaming....
tp aku rase aku nk wt business aku sendri r t...insyaAllah dengan izin Allah

Mohamadazhan.com said...

memang sedap ja tgk kek tu.hehe.pandai buat kek rupanya.hehe

Jemput ke Contest Aku Berpuisi =)